Inzicht in klantbeleving: wat wil je weten?
Klantkijkers doet mee: 

Landgoed de Salentein

Landgoed de Salentein

Vraag

Landgoed de Salentein is een begrip: velen kennen het mooie kasteel bij Nijkerk, waar je heerlijk kunt eten en vergaderen. Bovendien is het een mooie trouwlocatie. De vraag van het operationeel management is: hoe kunnen wij onze kwaliteit van dienstverlening borgen en een boost geven aan het aantrekken van meer vergadergasten?

Oplossing

Er is eerst een nul-meting gedaan via Mystery Onderzoek. Voor de afdeling Sales zijn er Mystery Offerte Calls, Mystery Informatie Calls en Mystery Informatie Mail uitgevoerd. De quickwins daaruit zijn in een sessie met een ervaren trainer van het SalesCentrum besproken. Ondertussen weten de salesmedewerkers waar hun groeipotentieel is. Daarbij blijven we via Klantkijkers hun skills meten door Mystery Onderzoek. Voor het F&B, het restaurant, worden Mystery Visits uitgevoerd. Het team heeft zelf hand gehad in de checklist: zij bepalen hun ‘lat’. Wat nog volgt dit jaar zijn Mystery Vergader Visits: wat gaat goed in de ogen van de vergadergast en van moet beter?

Resultaat

Er is veel bewustzijn gecreëerd: proceszaken, maar ook gedragspunten. De quickwins zijn meteen aangepakt. Wat ook goed werkt: weten wat al heel goed gaat. Dat geeft vertrouwen en plezier, juist ook om de verbeterpunten aan te pakken. Het team is daarvoor gemotiveerd, juist ook omdat ze in het voortraject betrokken zijn geweest.

Versterk de juiste beleving bij jouw klant

Tijd voor een gesprek?
Vraag een gesprek aan!
Waarom Mystery onderzoek?